Home » Tidningsnummer » Dagens Muslim 12 » Ur Rosengården 12 – Följande är en del av Ziyarat Arbain som är rekommenderat att reciteras under Arbain dagen:

Ur Rosengården 12 – Följande är en del av Ziyarat Arbain som är rekommenderat att reciteras under Arbain dagen:

”Å Gud, jag tar helt visst Dig som vittne att jag är vän med den som är vän med honom [Imam Husein] och att jag är fiende till den som är fiende till honom. Må min far och mor [offra sig] för dig, å Guds Sändebuds barn [Imam Husein]! Jag vittnar om att du kommer från illuminerade nobla fäder och renade mödrar.
Ignoransen smutsade inte ned dig med sin smuts och täckte inte dig med sina mörka och obskyra kläder. Jag vittnar om att du är från religionens pelare, muslimernas grunder och de troendes skyddsplats. Jag vittnar om att du är den rättfärdige, fromme, tillfredsställde [med Guds vilja], rene, vägledande och vägledde Imamen och Ledaren. Jag vittnar om att Imamerna är dina ättlingar, fromheten själva och vägledningens tecken.
Å Gud, jag tar helt visst Dig som vittne att jag är vän med den som är vän med honom och att jag är fiende till den som är fiende till honom. Må min far och mor [offra sig] för dig, å Guds Sändebuds barn! Jag vittnar om att du kommer från illuminerade nobla fäder och renade mödrar. Ignoransen smutsade inte ned dig med sin smuts och täckte inte dig med sina mörka och obskyra kläder. Jag vittnar om att du är från religionens pelare, muslimernas grunder och de troendes skyddsplats. Jag vittnar om att du är den rättfärdige, fromme, tillfredsställde [med Guds vilja], rene, vägledande och vägledde Imamen och Ledaren. Jag vittnar om att Imamerna är dina ättlingar, fromheten själva och vägledningens tecken”.

 

Översättning: Dagens Muslim

"Å Gud, jag tar helt visst Dig som vittne att jag är vän med den som är vän med honom [Imam Husein] och att jag är fiende till den som är fiende till honom. Må min far och mor [offra sig] för dig, å Guds Sändebuds barn [Imam Husein]! Jag vittnar om att du kommer från illuminerade nobla fäder och renade mödrar. Ignoransen smutsade inte ned dig med sin smuts och täckte inte dig med sina mörka och obskyra kläder. Jag vittnar om att du är från religionens pelare, muslimernas grunder och de troendes skyddsplats. Jag vittnar om att du…

Review Overview

User Rating: 4.3 ( 2 votes)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade Required fields are marked *

*

x

Check Also

Ur Rosengården 21 (En del av Ziyarah Ashura)

Å Allah, Till Dig tillhör prisningen, de tacksammas prisning tillhör Dig över deras [Imam Husseins] ...