Home » Ahl-albayt (frid vare med de) » 01. Imam Ali (fvmh) » Ur Rosengården 15 – Imam Ali (Guds välsignelser vara över honom):

Ur Rosengården 15 – Imam Ali (Guds välsignelser vara över honom):

De troende är inte nöjda med sina fåtaliga [goda] handlingar, inte heller anser de sina större handlingar vara betydelsefulla.
De misstror ständigt sig själva och ängslas över sina handlingar.
Om någon lovordar någon av dem i deras närvaro, fruktar han det som sägs om honom! och [de troende] säger: ”Jag har bättre vetskap om mig själv än någon annan [människa], och min Herre har bättre vetskap om mig än jag själv!
O Gud! Förebrå inte mig för det de säger, och gör mig till [en person som är] bättre än det de tror om mig, och förlåt mig för de [synder som de] inte har vetskap om!

De troende är inte nöjda med sina fåtaliga [goda] handlingar, inte heller anser de sina större handlingar vara betydelsefulla. De misstror ständigt sig själva och ängslas över sina handlingar. Om någon lovordar någon av dem i deras närvaro, fruktar han det som sägs om honom! och [de troende] säger: ”Jag har bättre vetskap om mig själv än någon annan [människa], och min Herre har bättre vetskap om mig än jag själv! O Gud! Förebrå inte mig för det de säger, och gör mig till [en person som är] bättre än det de tror om mig, och förlåt mig för de…

Review Overview

User Rating: 4.3 ( 2 votes)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade Required fields are marked *

*

x

Check Also

Ur Rosengården 23 (Du är kärlek)

Du är rysningen längst min ryggrad känslan i mina fingrar värmen i min själ som ...