BarnDagens Muslim 36Tidningsnummer

Salam på er alla barn därute!

Visst har det varit härligt med jullov?
Jag hoppas att ni haft ett skönt lov med många skojiga stunder med familjen och era kompisar. Snart börjar skolan igen och då kommer man fortsätta lära sig en massa roliga och viktiga saker. Ni kanske har haft någon läxa under jullovet eller så har ni läst en massa spännande böcker.
I det här numret är det dags för lite hjärngymnastik där ni ska försöka använda de kunskaper ni har! Visste ni att vår Profet (fvmh) pratade väldigt mycket om hur viktigt det är att vi lär oss saker?
I en återberättelse från Profeten har han sagt att vi ska söka kunskap från vaggan till graven. Det här betyder att vi aldrig ska sluta lära oss saker, läsa böcker och utveckla oss. Men kom ihåg att välja rätt böcker som gör att vi blir smartare!
Nu till vår lilla uppgift. Det kan vara lite knepigt, så tänk på att koncentrera dig ordentligt. Du ska nu försöka fylla i de tomma rutorna med det namn som passar med bildens första bokstav. Det gäller att para ihop rätt första bokstav i namnet med rätt första bokstav på bilden (tex. Khadija med Kompisar).

 

 

 

Review Overview

User Rating: 4.13 ( 2 votes)

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button