Dagens Muslim 24Nyheter

Dagens Muslim fyller 2 år!

Det var i november år 2016 som frågan om att etablera en tidning diskuterades med ordföranden i Imam Ali Islamic Center. Lärde Hakim Elahi välkomnade denna idé. Vi hade ett möte med några vänner som sedan tidigare hade hjälpt till med översättning och författande för centrets hemsidor, och vi diskuterade även denna idé med dem. I det mötet diskuterade vi om tidningens mål och dess olika sektioner. Sedan delade vi in jobben, och var och en av redaktionens medlemmar, fick i ansvar för någon uppgift.
Det första numret publicerades i december år 2016 och i december år 2017 blev tidningen medlem i branschorganisationen Sveriges tidskrifter.

Nu har två år passerat fr.o.m. tidningens början och fler än sju personer samarbetar med denna månatliga tidning.
Alla av redaktionens medlemmar fortsätter att samarbeta med intresse och vi hoppas att vi kommer att få se tidningens framtida framsteg och att vi kommer att vara en pålitlig mediekälla för våra läsare genom att presentera nyttiga artiklar och förmedla korrekta nyheter.
Vi är redo att ta emot era synpunkter och förslag med glädje. Om ni även är intresserade av att samarbeta med oss som skribent eller journalist kan ni kontakta oss via mejl:
info@dagensmuslim.se

Review Overview

User Rating: Be the first one !

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button