Home » Barn » Imam Sajjad (FVMH)

Imam Sajjad (FVMH)

Imam Sajjad (fvmh) föddes i Medina. Han är den fjärde Imamen. Hans pappa var Imam Hussein (fvmh) och hans mamma hette Shahrbanu.

Ett annat namn han har är Sajjad för att han alltid var i Sajda. Han tackade Gud genom att gå till Sajda när han hört goda nyheter, när hans önskemål accepterades och när hans problem löstes. Imam Sajjad (fvmh) blev känd som ”Sayyid  al-Sajidin”, ledaren för dem som gör ”Sajda”. Låt oss lära oss av Imam Sajjad att alltid tacka Gud.

Det är hans födelsedag snart, den 5 Shaban. Glöm inte att gratta honom!

Rita färdigt bilden genom att rita från prick till prick i rätt ordningsföljd. Börja vid siffran 1.

 

Skicka in papperet till oss med bifogade kuvert. Portot är redan betalt eller skanna och mejla till

info@dagensmuslim.se

 

Imam Sajjad (fvmh) föddes i Medina. Han är den fjärde Imamen. Hans pappa var Imam Hussein (fvmh) och hans mamma hette Shahrbanu. Ett annat namn han har är Sajjad för att han alltid var i Sajda. Han tackade Gud genom att gå till Sajda när han hört goda nyheter, när hans önskemål accepterades och när hans problem löstes. Imam Sajjad (fvmh) blev känd som "Sayyid  al-Sajidin", ledaren för dem som gör "Sajda". Låt oss lära oss av Imam Sajjad att alltid tacka Gud. Det är hans födelsedag snart, den 5 Shaban. Glöm inte att gratta honom! Rita färdigt bilden genom att rita…

Review Overview

User Rating: 4.13 ( 2 votes)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade Required fields are marked *

*

x

Check Also

IQAMAH

2x: Allāhu Akbar – (Gud är större [än allt som kan beskrivas om Honom]) 2x: ...