Dagens Muslim 48TidningsnummerUr Rosengården

Ur Rosengården 48

Åkallan för varje natt under månaden Ramaḍan

I Guds namn, den fullständigt Barmhärtige, den ständigt Barmhärtige
O Gud, månaden Ramaḍān’s Herre, [den månad] i vilken Du uppenbarade Koranen, och i vilken Du föreskrev fastan för Dina tjänare,
[jag ber Dig att] välsigna Muḥammad och Muḥammads familj,
och förse mig med möjligheten att vallfärda till Ditt helgade hus, detta år såväl som alla kommande år [av mitt liv], samt [att Du] förlåter mig för de stora synderna [jag har begått i mitt liv], ty sannerligen kan ingen förlåta dem förutom Du, O fullständigt Barmhärtige, O Allvetande!

Översättning: Hassanain Govani
(Boken Dua al-Iftitah,
ISBN 978-91-979787-1-2)

Review Overview

User Rating: 4.3 ( 2 votes)

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button