Dagens Muslim 26TidningsnummerUr Rosengården

Ur Rosengården 26 – En del av åkallan komeil:

Å min Mästare, Å Han som jag litar på, Å Han som jag beklagar till om mina omständigheter!
Å min Herre, Å min Herre,
Å min Herre, Förstärk mina lemmar att stå till Din tjänst, stärk [min] beslutsamhet genom alla delar av min kropp, Skänk mig allvar i att frukta Dig, och oavbruten tjänst till Dig, så att jag enklare kan röra mig mot Dig i de främstas arenor, Skynda mot Dig bland kämparna, Längta mot Din närhet bland de som ivrigt längtar, Komma Dig nära likt de som är hängivna och uppriktiga, Frukta Dig likt de som nått visshet och Förenas med de troende i Din närvaro!

Review Overview

User Rating: 4.3 ( 2 votes)

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titta också på
Close
Back to top button