Home » Barn » Är du bra på att rita?

Är du bra på att rita?

Hej på er alla barn där ute! Mitt namn är Hodhod och jag är på min allra första men inte sista superroliga och spännande resa! Varje månad så kommer jag och ni där hemma göra sååå mycket roligheter tillsammans. Är du bra på att rita? Lösa gåtor? Eller kan du något särskilt om någon profet? Ja då har du något att se fram emot! Du kan nu visa dina unika egenskaper och tävla om att få ditt bidrag publicerat här i tidningen, eller varför inte tävla om fina priser! Håll utkik och läs noggrant så du inte missar chansen.

Jag vill gärna veta mer om dig! Vad säger du om att rita en bild på dig själv med din familj? Bästa bilden vinner och publiceras nästa gång vi ses.

barn-budkapet-1

Skicka in din bild till oss med bifogade kuvert. Portot är redan betalt eller skanna och mejla till hodhod@budskapet.nu

Hej dåå och vi ses igen nästa månad!

Hej på er alla barn där ute! Mitt namn är Hodhod och jag är på min allra första men inte sista superroliga och spännande resa! Varje månad så kommer jag och ni där hemma göra sååå mycket roligheter tillsammans. Är du bra på att rita? Lösa gåtor? Eller kan du något särskilt om någon profet? Ja då har du något att se fram emot! Du kan nu visa dina unika egenskaper och tävla om att få ditt bidrag publicerat här i tidningen, eller varför inte tävla om fina priser! Håll utkik och läs noggrant så du inte missar chansen. Jag…

Review Overview

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade Required fields are marked *

*

x

Check Also

Månaden muharram

Vi sörjer Imam Hussein (fvmh) och hans trogna vänner och familj under månaden muharram. Allt ...