Home » Artiklar » Shiamuslimska representanter lade ner rosor vid attentatplatsen i Stockholm

Shiamuslimska representanter lade ner rosor vid attentatplatsen i Stockholm

Församlingsledaren Mohsen Hakimollahi från Imam Ali Islamic Center tillsammans med Haider Ibrahim ordförande och Zakir Hussein sekreterare för riksorganisationen Islamiska Shiasamfund i Sverige besökte attentatplatsen i centrala Stockholm, den 8:e april för att visa sin sorg och medlidande med offrens anhöriga efter terrordådet som skedde på Drottninggatan i Stockholm den 7:e april.
En stulen lastbil körde med höghastighet bland folk på Drottinggatan igår. Fyra personer har enligt polisen avlidit samt 15 andra har fått skador efter dådet. En 39 årig man är enligt polisen anhållen på sannolika skäl misstänkt för terroristbrott genom mord.
Imam Ali Islamic Center i Järfälla tillsammans med Islamiska Shiasamfund i Sverige kom ut med ett gemensamt uttalande den 7:e april där de fördömde all terrorhandling samt betonade att man inte tolerar attack mot Sverige oavsett.

 

Församlingsledaren Mohsen Hakimollahi från Imam Ali Islamic Center tillsammans med Haider Ibrahim ordförande och Zakir Hussein sekreterare för riksorganisationen Islamiska Shiasamfund i Sverige besökte attentatplatsen i centrala Stockholm, den 8:e april för att visa sin sorg och medlidande med offrens anhöriga efter terrordådet som skedde på Drottninggatan i Stockholm den 7:e april. En stulen lastbil körde med höghastighet bland folk på Drottinggatan igår. Fyra personer har enligt polisen avlidit samt 15 andra har fått skador efter dådet. En 39 årig man är enligt polisen anhållen på sannolika skäl misstänkt för terroristbrott genom mord. Imam Ali Islamic Center i Järfälla tillsammans…

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade Required fields are marked *

*

x

Check Also

Islams syn på fritid

Under december månad är det jullov. Många elever och andra personer är lediga och har ...