ArtikelserieArtiklarDagens Muslim 42HälsohörnaTidningsnummer

Hälsohörna 28 – Viktminskning

Ständig viktminskning kräver både tid och pengar, och det kräver konstant fokus och engagemang under hela livet. Du måste först se till att du är redo att skapa bestående förändringar i ditt liv och att du gör det av rätta skäl. Ingen utom du själv kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Faktum är att yttre påtryckningar, vanligtvis från dina nära och kära, kan förstöra saker och ting.
Du måste förändra din livsstil, diet och motion för att du själv ska kunna njuta. För att kunna genomföra dessa förändringar behöver du tillräckligt med energi. Tid spelar även en nyckelroll i detta. Om du inte spenderar tillräckligt med tid på detta kommer du att få problem med att gå ner i vikt.

Tänk på att din första förberedelsenivå inte är speciellt viktig, det viktiga är att du undviker att äta för mycket och att du tränar kontinuerligt.
Var inte för perfektionistisk och ge aldrig upp! Uppmuntra och peppa dig själv genom att fokusera på fördelarna med att gå ner i vikt, såsom att det leder till att man får mer energi och förbättrar sin hälsa. Titta sedan på de negativa delarna, såsom tidskrävande övningar, och försök komma fram till en logisk lösning för dem. För att nå målet måste du förbränna cirka 500–1000 kalorier om dagen med hjälp av en kalorifattig diet och regelbunden motion.
Yttranden från experter såsom nutritionister och idrottstränare kommer också att bidra till din framgång. Basera din diet på rationella koncept och ge utrymme åt en stor volym frukt- och grönsaksjuice i den. Fråga din läkare eller nutritionist hur mycket du kan gå ner i vikt utan att drabbas av några problem.

Review Overview

User Rating: 4.83 ( 2 votes)

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button